TOP 3 EVENEMENTEN

Pepsports Events bestaat sinds 2015 en is inmiddels het grootste evenementenbureau aan het strand van Zandvoort aan zee. Voor groepen van 10 tot 200+ personen verzorgen wij zowel strand als wateractiviteiten. Pepsports Events onderscheidt zich, wij werken alleen maar met kwaliteit, nieuwe materialen en een jong enthousiast team aan instructeurs die klaar staan om ieder evenement weer tot een succes te maken!

Wij hebben een ruim aanbod aan activiteiten, mocht u toch graag iets anders willen doen? Vraag het ons grote kans dat we ook dit voor u kunnen verzorgen.

Expeditie Robinson XL!

Expeditie Robinson, het ideale bedrijfsuitje op strand! Dit unieke bedrijfsuitje staat in het teken van teambuilding, behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerken en vooral veel fun!

Keuze uit meer dan 15 spellen zoals we ze kennen van het populaire televisieprogramma. Bijvoorbeeld:

  • Primitief vuurmaken
  • De eetproef
  • Eigen katapult bouwen
  • Wandelende A
  • Waterrace

Prijs vanaf €19,50 per persoon

Event op het water

Als watersportcentrum staat Pepsports bekend om het ruime aanbod aan activiteiten op het water. Onderstaande activiteiten zijn los te boeken maar alles tegelijk is ook mogelijk. Dit kan bestaan uit:

– Raften
– Surfen
– Suppen
– Mega Suppen
– Banaanvaren
– Powerboat

Prijzen vanaf €19,50 per persoon

Bubble voetbal

Onze nieuwste activiteit is Bubble voetbal. Geef een unieke twist aan een potje voetbal, spring bots en ren tegen elkaar aan in een opblaasbaar pak dat je gebruikt als stootkussen. Deze activiteit zorgt gegarandeerd voor plezier.

8 ballen voor €175,- per uur 

  • Bubble voetbal Zandvoort evenement Pepsports

Volleybaltoernooi

Een volledig verzorgd toernooi voor 20 tot 200+ personen met scheidsrechters, prijsuitreiking en een bbq naderhand? Of liever alleen een los veld huren? Beide kunnen wij voor u regelen.

Losse velden huren vanaf €85 per veld.
Toernooi prijzen op aanvraag.

Kinderfeestje

Van 6 tot 16 jaar, voor iedere leeftijd een passend programma. Een piratenthema, schatzoeken, schminken of misschien zelf een idee? Wij kunnen het verzorgen.
Als de kinderen liever het water in willen hebben we een aangepast programma met bijna al onze wateractiviteiten zoals surfen, raften, mega suppen of banaanvaren!

Kinderfeestjes zijn vanaf 10 personen en prijzen vanaf €15,- per persoon.
Neem contact met ons op om een programma voor jullie feestje samen te stellen!

Pijl en Boogschieten

Vanaf 16 jaar. Een hele leuke activiteit voor tussendoor. Heb jij het in je om de boog strak genoeg te spannen en de pijl midden in de roos te schieten? Het lijkt makkelijk, maar is dat ook zo? Krijg deze speciale techniek onder de knie en u schiet alle pijlen op het bord om de hoogste score te behalen. Wie weet wordt u de Robin Hood van de groep!Deze activiteit duur tot maximaal een uur.

Neem contact met ons op om een gepast programma voor jullie event samen te stellen.

Vraag ons naar alle mogelijkheden!

Naam (required)

Emailadres (required)

Telefoonnummer

Onderwerp (required)

Datum

Aantal personen

Uw vraag

Pepsports staat voor kwaliteit

Een greep uit de bedrijven wie u al voorgingen