Kijk ook eens naar:

COMBINATIE WATERPROGRAMMA
Expeditie Robinson
Beachvolleybal
Bubble voetbal
Zandsculpturen
Pijl en Boogschieten
Raften
Golfsurfen
Mega Suppen
Powerboat
Banaanvaren
Kinderfeestje
Sportdag

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is natuurlijk bekend van TV. In dit programma strijden 2 teams tegen de elementen en elkaar om er zo achter te komen wie het beste kan overleven op een onbewoond eiland. Dit programma is afgeleid van de verhalen over Robinson Crusoe die na schipbreuk 28 jaar doorbrengt op een onbewoond eiland en daar allerlei avonturen en ontberingen meemaakt.

Onze Expeditie Robinson stelt de deelnemers ook voor een avontuur. De deelnemers gaan met hun team de strijd aan om de uitdagingen te overwinnen en de Expeditie te overleven. De deelnemers zullen worden getest op teamwork, inzicht, evenwicht en alles wat er nodig is om op een onbewoond eiland te kunnen surviven.

  • De Expeditie bestaat uit 6 onderdelen
  • Teams van 5-8 personen
  • 2,5uur durend programma inclusief korte (drink)pauze
  • Van 10-300+ personen
  • Door heel Nederland mogelijk!

Een selectie van mogelijke onderdelen:

Bij dit spannende onderdeel komen creativiteit en stalen zenuwen samen. Kunnen jullie met het team een betrouwbare en accurate katapult bouwen om daarmee de tegenstanders om de oren te schieten? Dan is deze proef op jullie team geschreven!

Bij deze proef wordt het inzicht en het uithoudingsvermogen van de deelnemers flink getest! Is jouw team in staat om met grote puzzelstukken de brug over te klimmen om vervolgens de rust te vinden om de puzzel op te lossen? Bewijs het maar met de brugpuzzelproef!

Deze proef is voor de architecten van het oerwoud. Weten jullie je met uitmuntend teamwork op te werken naar grote hoogte? Staat de Eifel toren strakjes in de schaduw van jullie bamboetoren? Laat die Fransen en jullie tegenstanders een poepie ruiken met deze creatieve proef!

De meest essentiële vaardigheid om te overleven. Vuur maken.  Weet jij de juiste materialen te vinden om het vuur op te laten laaien? Ben jij klaar om deze vurige strijd

Water uit de kraan, een luxe die je in de jungle wel kan vergeten. Water is kostbaar. Vervoeren jij en je team het meeste water door jullie zelfgebouwde bamboe aquaduct of weten jullie het hoofd niet boven water te houden in deze creatieve en spetterende proef?

Italiaanse pasta, Griekse yoghurt, Mexicaanse taco’s, Nederlandse hutspot. Loopt het water je al in de mond? Prop je vol bij de beruchte eetproef met echte lekkernijen uit de jungle. Is jouw maag sterk genoeg? Eetsmakelijk.

Bij geen enkele proef staan de teams zo lijnrecht tegenover elkaar als bij het liaantrekken! Pure kracht en uithoudingsvermogen worden tot het uiterste getest. Trek jij je team over de eindstreep of wordt het zandhappen onder luid gejuich van de tegenstander?

Offerte op maat aanvragen

Vanaf €19,50 per persoon

*Al onze prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrote.
*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW
Offerte aanvragen

Liever snel en direct contact?
Whatsapp onze eventmanager Sjors.

Whatsapp +31654385906