Foil clinics

Leren foilen was nog nooit zo makkelijk!

Bij Pepsports bieden we foil clinics aan achter de boot. Je eerste foil ervaring word hierdoor veel gemakkelijker doordat je je 100% kunt focussen op het board.

We gebruiken tijdens de clinic een F-ONE WING Board in combinatie met een 65cm aluminium mast en de nieuwste carbon F-ONE hydrofoil vleugel (1780cm2). Het board het veel volume (130 liter) wat zorgt voor veel drijfvermogen waardoor je kunt starten op je knieën. Zodra we een klein beetje vaart hebben probeer je op te staan wat op het grote board geen probleem zal zijn. Zodra je staat ga je langzaam je gewicht verplaatsen waardoor het board uit het water komt en je echt gaat foilen!

Deze methode is vele malen makkelijker dan direct met een kite het water in te gaan en het garandeert dan ook dat je binnen één uur echt een stukje gefoild hebt.
Na deze ervaring zal de overstap naar kite/wing/sup/surf foilen minder groot zijn en zul je dit sneller onder de knie hebben.

Foil clinic

€109

Reserveren

Foil clinics kunnen alleen gegeven worden op dagen dat het water vlak genoeg is. Wil je je aanmelden dan adviseren we om contact op te nemen zodat we samen een geschikte datum kunnen gaan zoeken. 

Je kunt hiervoor mailen naar info@pepsports.com of ons contactformulier invullen.

 

Contact met Pepsports

U kunt terecht voor al uw vragen
Heb je vragen over het boeken van een les? Wil je meer informatie over onze evenementen of kampen? Stuur ons een mail en wij proberen binnen 24 uur een reactie terug te sturen.