Golfsurfen

Golfsurfen

Surf’s Up! Heb jij er altijd al van gedroomd om één te zijn met de golven? Pak dan nu je kans! Bij Pepsports bieden wij volledige golfsurflessen aan. In onze lessen leer je de basics van het golfsurfen. Hoe voer ik het veilig uit? En wat is de beste positie op de plank? Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij op een veilige en leerzame manier in je eerste les al je eerste golf berijdt!

Golfsurfen kan bijna altijd in Zandvoort. Voor de eerste les zijn de wat kleinere golven perfect om te leren balans te houden op de surfplank. Pepsports biedt de ultieme introductie van golfsurfen aan.

We gebruiken softtop lesboards, speciaal geschikt voor de beginnende surfer. De softboards hebben we in drie verschillende maten, dus zowel kinderen en volwassenen kunnen goed leren surfen! Ook hebben we voor iedereen een wetsuit.

Video afspelen

Groepsles

Minimaal 3 pers.

€39,50

Privéles

1 pers.

€89

Privéles

2 pers.

€119

Maximaal 8 personen per instructeur

Bij meer cursisten gaan er meer instructeurs mee.

Geen lange theorie
vooraf!

Optimaal de tijd benutten in het water

Comfort op onze locatie voor en na de les

Warme douches, omkleed ruimte en een lounge

Snel en gemakkelijk reserveren

Vul het formulier in en je wordt doorverwezen naar ons reserveersysteem. Let alleen goed op dat je de juiste golfsurf of kitesurfles kiest voordat het formulier verstuurd wordt. Na het invullen kan je een datum selecteren.