Golfsurfles

Surf’s Up! Heb jij er altijd al van gedroomd om één te zijn met de golven? Pak dan nu je kans! Bij Pepsports bieden wij volledige golfsurflessen aan. In onze lessen leer je de basics van het golfsurfen. Hoe voer ik het veilig uit? En wat is de beste positie op de plank? Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij op een veilige en leerzame manier in je eerste les al je eerste golf berijdt!

Golfsurfen kan bijna altijd in Zandvoort. Voor de eerste les zijn de wat kleinere golven perfect om te leren balans te houden op de surfplank. Pepsports biedt de ultieme introductie van golfsurfen aan.

We gebruiken softtop lesboards, speciaal geschikt voor de beginnende surfer. De softboards hebben we  in drie verschillende maten, dus zowel kinderen en volwassenen kunnen goed leren surfen! Ook hebben we voor iedereen een wetsuit.

surfles Pepsports Zandvoort golfsurfen
  • Nieuw materiaal & warme wetsuits
  • Geen lange theorie vooraf maar de tijd optimaal benutten in het water
  • Enthousiaste instructeurs met passie voor de watersport
  • Nette omkleed ruimte & warme douche na afloop
*  Lessen duren 2 uur. Dit is de ideale lesduur, hierna treedt de vermoeidheid op, maak je eerder fouten en leer je minder snel.

Vul het formulier in en je wordt doorverwezen naar ons reserveer systeem.

Hier kun je direct jouw les inplannen.

Betaling kan online gedaan worden of op locatie.

Vragen over het maken van een reservering?

Bel ons 023-7516815 / 0615191376
Of mail naar info@pepsports.com

LET OP! Kies de juiste golfsurf of kitesurfles voordat het formulier verstuurd word. Na het invullen kun je een datum selecteren.