Powerboat

Pepsports heeft als enige van Zandvoort en Bloemendaal 2 Powerboaten tot hun beschikking inclusief de benodigde vergunningen om te mogen aanvaren tot aan de kustlijn. Hierdoor kunnen wij uw evenement net dat extraatje geven waardoor het een onvergetelijke dag zal zijn!

Naast dat wij per uur in te huren zijn voor ritjes Powerboaten en te vliegen over de golven is het ook mogelijk om de boot als taxi in te huren. Wilt u op een unieke manier op de eindbestemming aankomen vraag dan naar de mogelijkheden.

Begeleiding nodig bij een event op het water? Onze boten zijn inclusief schipper in te huren per uur maar ook voor de gehele dag.
Prijzen verschillen per opdracht, voor meer informatie neem contact met ons op.

Vraag informatie aan

King of the banaan

Kun je tegen een stootje en is een normaal ritje op de banaan niet spannend genoeg voor jullie? Daag elkaar uit en speel King of the Banaan! 2 bananen voor elk 10 personen achter onze sterke powerboat met 200PK, team geel tegen team blauw, het team dat het langst blijft zitten is de winnaar!

Vraag informatie aan

Banaanvaren

Pepsports vaart op iedere mooie zomerse dag met 1 of 2 boten voor de kust van Zandvoort aan Zee met de 10 persoons banaan. Bij onze strandkarren kun je je aanmelden om voor €10 per persoon een onvergetelijke rit maken.