Summer Beachgames bij Pepsports in Zandvoort

Het gezegde ‘ons kent ons’ is een bekend begrip in Zandvoort. Kennen we elkaar niet van op het water, de voetbal, school, of vroeger kattenkwaad uithalen, dan kennen we elkaar wel uit het dorp. We hebben allemaal onze eigen vriendengroepen, maar ondanks dit zijn we allemaal maten van elkaar.

Wij van Pepsports vonden het tijd om de onderlinge small-talks van bij het station, op het strand of in de supermarkt uit te breiden in de vorm van een sportief toernooi met een aansluitende barbecue en drankjes.

Twee keer per maand zullen we een toernooi neerzetten. Dit zal plaatsvinden op de vrijdag avond, afhangend van de weersomstandigheden. Elke keer zal er een andere activiteit gespeeld worden. Hierdoor blijft het iedere keer spannend wie de winnaar wordt en blijft het voor iedereen toegankelijk. De duur van de activiteit ligt tussen de 1 en 2 uur, afhankelijk van de activiteit en hoeveelheid inschrijvingen.
De exacte datum, activiteit en belangrijke informatie zal elke keer vroegtijdig via een nieuwsbrief bekend gemaakt worden. Inschrijven voor het toernooi gaat via de link gegeven in de nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hieronder.

Wat je kunt verwachten? Neem een kijkje op onze activiteiten pagina 
King of the banaan, archery tag, bubbel voetbal, raften en mega suppen.. Het gaat allemaal gedaan worden!

De locatie voor al deze heerlijke zomeravonden is Paal69 op South Beach. Hier zullen we in alle rust genieten van een heerlijke maaltijd en de nodige drankjes.

Volg ook onze Instagram [@pepsports_surfschool] om op de hoogte te blijven!

 

De eerste avond staat gepland op 15 juli.

We verzamelen om 17.30uur bij Paal69 op het strand. Om 18.00uur is iedereen wel aangekomen en gaat de activiteit beginnen.
Deze eerste summer Beachgames heeft direct onze nieuwste activiteit op het programma, we gaan namelijk Archery Tag spelen!

4 teams van 5 personen gaan het gevecht aan (Heb je meer deelnemers in je team dan heb je wissels). Schiet elkaar af of raak juist zo snel mogelijk alle targets. Laat zien dat jullie de beste zijn in deze mix van paintball en pijl en boogschieten.

Je kunt niet in alles de beste zijn dus we hebben hiernaast ook een mini beachvolleybal toernooi.
Wederom speel je met je team tegen een ander team en kun je je eventuele verlies bij Archery Tag goed proberen te maken.

We hebben maar plek voor 8 teams deze keer dus wees er op tijd bij met aanmelden.
Iedere beachgame dag houden we de scores nauwkeurig bij en zullen we jullie een plekje geven op ons scoreboard. Het winnende team na alle beachgames staat een mooie prijs te wachten.

Na ± 1,5uur activiteiten te hebben gedaan kunnen we heerlijk nagenieten tijdens een hapje en drankje welke verzorgd zal worden door paal69. Ken je deze locatie nog niet? Dan heb je wat gemist en moet je zeker komen! www.paal69.com

De prijs voor het activiteiten programma + eten is €29,50 per persoon.
Hierbij krijg je je eerste drankje van ons!

Informatie ontvangen over de Summer Beachgames