Summer Beachgames bij Pepsports in Zandvoort

Het gezegde ‘ons kent ons’ is een bekend begrip in Zandvoort. Kennen we elkaar niet van op het water, de voetbal, school, of vroeger kattenkwaad uithalen, dan kennen we elkaar wel uit het dorp. We hebben allemaal onze eigen vriendengroepen, maar ondanks dit zijn we allemaal maten van elkaar.

Wij van Pepsports vonden het tijd om de onderlinge small-talks van bij het station, op het strand of in de supermarkt uit te breiden in de vorm van een sportief toernooi met een aansluitende barbecue en drankjes.

Twee keer per maand zullen we een toernooi neerzetten. Dit zal plaatsvinden op de vrijdag avond, afhangend van de weersomstandigheden. Elke keer zal er een andere activiteit gespeeld worden. Hierdoor blijft het iedere keer spannend wie de winnaar wordt en blijft het voor iedereen toegankelijk. De duur van de activiteit ligt tussen de 1 en 2 uur, afhankelijk van de activiteit en hoeveelheid inschrijvingen.
De exacte datum, activiteit en belangrijke informatie zal elke keer vroegtijdig via een nieuwsbrief bekend gemaakt worden. Inschrijven voor het toernooi gaat via de link gegeven in de nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hieronder.

Wat je kunt verwachten? Neem een kijkje op onze activiteiten pagina 
King of the banaan, archery tag, bubbel voetbal, raften en mega suppen.. Het gaat allemaal gedaan worden!

De locatie voor al deze heerlijke zomeravonden is Paal69 op South Beach. Hier zullen we in alle rust genieten van een heerlijke maaltijd en de nodige drankjes.

Volg ook onze Instagram [@pepsports_surfschool] om op de hoogte te blijven!

 

Informatie ontvangen over de Summer Beachgames