Kitesurfles

Kitesurfen is een prachtige sport, maar ook gevaarlijk en valt daarom onder de ‘Extreme Sports’. Hierdoor is het verstandig om lessen te volgen. Wij bieden lessen aan waar we de veiligheid van het kitesurfen voorop stellen. Tijdens de lessen zorgt de instructeur ervoor dat jij de sport goed leert kennen en dat ook jij helemaal ‘hooked’ raakt!

Onze surfschool heeft de beschikking over een vrij stuk strand waar maar weinig kitesurfers komen. Dit is erg belangrijk voor de veiligheid en concentratie op de les. Alle instructeurs hebben vele jaren ervaring opgedaan bij diverse scholen, hierdoor weten zij exact wat er wel en niet nodig is om jou op de snelste, beste en veiligste manier de sport aan te leren.

Eén van de vele sterke punten van ons bedrijf is dat wij niet met vaste lesschema’s werken. Wij werken op het niveau van de cursist, waardoor er geen onnodige tijd vullende oefeningen worden behandeld en laten de lessen hierdoor zo voorspoedig mogelijk verlopen. Alle lessen beginnen direct in het water, de theorie geven wij tijdens de les zodat de cursist direct snapt waar we over praten.

  • Maximaal 2 personen per instructeur. Een derde cursist betekend veel wachten en daar betaal je niet voor.
  • Geen lange theorie vooraf, direct het water in! Theorie geven we terwijl je aan de kite hangt.
  • Alle instructeurs hebben passie voor de sport, wij zijn geen fabriek die 100 cursisten per dag probeert weg te werken maar gaan voor een persoonlijke, veilige en professionele manier van lesgeven.
  • Leer je sneller dan je medecursist? We gaan meteen door met de volgende oefening!
  • Ieder jaar worden onze materialen vervangen! Kwaliteit staat immers voorop.
  • Omkleden op de parkeerplaats is er bij ons niet bij. Wij hebben omkleedcabines, warme douches en een lounge om de les na te bespreken.
*  Lessen duren ± 2,5 uur. Dit is de ideale lesduur, hierna treedt de vermoeidheid op, maak je eerder fouten en leer je minder snel.

Golfsurfles

Surf’s Up! Heb jij er altijd al van gedroomd om één te zijn met de golven? Pak dan nu je kans! Bij Pepsports bieden wij volledige golfsurflessen aan. In onze lessen leer je de basics van het golfsurfen. Hoe voer ik het veilig uit? En wat is de beste positie op de plank? Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij op een veilige en leerzame manier in je eerste les al je eerste golf berijdt!

Golfsurfen kan bijna altijd in Zandvoort. Voor de eerste les zijn de wat kleinere golven perfect om te leren balans te houden op de surfplank. Pepsports biedt de ultieme introductie van golfsurfen aan.

We gebruiken softtop lesboards, speciaal geschikt voor de beginnende surfer. De softboards hebben we  in drie verschillende maten, dus zowel kinderen en volwassenen kunnen goed leren surfen! Ook hebben we voor iedereen een wetsuit.

surfles Pepsports Zandvoort golfsurfen
  • Nieuw materiaal & warme wetsuits
  • Geen lange theorie vooraf maar de tijd optimaal benutten in het water
  • Enthousiaste instructeurs met passie voor de watersport
  • Nette omkleed ruimte & warme douche na afloop
*  Lessen duren 2 uur. Dit is de ideale lesduur, hierna treedt de vermoeidheid op, maak je eerder fouten en leer je minder snel.

Vul het formulier in en je wordt doorverwezen naar ons reserveer systeem.

Hier kun je direct jouw les inplannen.

Betaling kan online gedaan worden of op locatie.

Vragen over het maken van een reservering?

Whatsapp +31615191376
Bel +31615191376
Email: info@pepsports.com

LET OP! Kies de juiste Golfsurf of kitesurfles voordat het formulier verstuurd word. Na het invullen kun je een datum selecteren.