Loading...
VERHUUR 2018-04-23T10:03:25+00:00

Naast dat wij les geven is het ook mogelijk om materialen te huren. Surfboards, Sups of onze mega Sups zijn zonder ervaring te huur. Wil je kitemateriaal huren dan is enige ervaring wel vereist. Wil je jouw actie moment op haarscherp beeld vastleggen? Dan is het ook mogelijk bij ons een GoPro te huren!

We bieden een groot aantal surfboards aan voor de verhuur. Het merendeel bestaat uit softtop boards, welke met name voor beginners erg fijn zijn dankzij het ruime drijfvermogen. Dit maakt het leren staan een stuk makkelijker. Hiernaast zijn er ook een aantal hardtop boards beschikbaar. Voor iedere lengte en voor ieder gewicht hebben wij een surfboard staan. Maten van 5’4 tot 9’0.

Prijs

1 uur: €15

Dagprijs: €25

Wanneer er een wetsuit nodig is wordt deze er gratis bij gegeven. Neem voor vertrek altijd even contact op voor de beschikbaarheid van de boards.

Suppen is nog steeds een van de meest groeiende watersporten en voor vrijwel iedereen weggelegd. Niets is lekkerder dan op een mooie dag rond peddelen op zee. Beginnen op vlak water en als het beter gaat kun je de eerste golven proberen te pakken.

Prijs:

1 uur: €15
2 uur: €30

Wanneer er een wetsuit nodig is wordt deze er gratis bij gegeven. Neem voor vertrek altijd even contact op voor de beschikbaarheid van de boards.

Pepsports heeft 2 Mega Sups. Op iedere sup kunnen 6-10 personen. Mega Suppen is echt een teamsport, zonder samen te werken is het onmogelijk om vooruit te komen. Probeer maar eens met zijn allen te gaan staan, gegarandeerd een hilarische activiteit.

De Mega Sup is te huur per uur, dagdeel of dag:

1 uur: €100   2 stuks  €175
2 uur: €175   2 stuks  €300
Dag:   €250   2 stuks  €400

Kitesurfmateriaal is kwetsbaar, om deze reden verhuren wij niet aan surfers zonder ervaring. Mochten wij twijfelen aan het niveau van de huurder dan zullen we de eerste minuten meekijken of je zelfstandig aan de slag kunt gaan. Kites, boards, trapezes en wetsuits, alles is te huur. Prijzen voor kites vanaf €35 per uur.

Neem contact op voor een exacte prijs voor wat jij nodig hebt.

Gopro’s zijn te huur voor alle activiteiten. Voor een uurtje tijdens het surfen of voor de hele week wintersport, tegen een scherpe prijs is dit bij ons mogelijk. Een week huren kan al voor €50!

Meer informatie

De fietsen zijn uitermate geschikt voor fietstochten. Modellen beschikbaar met terugtrap rem en handrem.
Dankzij de versnellingen heb je met tegenwind of berg op de keuze om het verzet te veranderen.

Prijzen vanaf €10 per stuk per dag.

EnglishDutch