Huur locatie Pepsports


Op zoek naar een locatie voor een vergadering aan zee of de ideale locatie voor een feest of partij? Onze locatie Pepsports is te huur en kunnen we volledig omtoveren naar jullie wensen. Van vergaderingen voor kleine groepen tot grotere groepen in combinatie met (een van) onze activiteiten. Van bedrijfsuitjes met afsluitende BBQ tot jubileumfeesten.


Vergaderen

Met tafels in verschillende afmetingen is onze locatie makkelijk om te bouwen naar een gewenste opstelling voor jouw groep. Er is ruimte voor een vergadergroep van maximaal 20 personen. Wij bieden comfortable stoelen, presentatie scherm/whiteboard, toiletvoorzieningen, Thee & bonen koffie en een prachtig uitzicht op zee.

Wij bieden een pakket op maat. Wilt u de ruimte voor een paar uur of de hele dag? Maak de dag compleet met verschillende catering mogelijkheden zoals gebak, lunch of een bbq

Pepsports staat bekend om de strand – en water – activiteiten. Van actieve tot rustige activiteiten: ideaal om even te ontspannen tussen de vergaderingen door en goed voor de teamspirit! Omkleedruimte en douches beschikbaar op locatie. 


Voor meer informatie of een offerte neem contact met ons op.

  


Feesten en partijen

Onze locatie met een gezellige binnenruimte en een ruim terras is ideaal voor feesten of partijen. Wij bieden 30 binnen zitplaatsen voor lunch of diner of tot wel 75 sta plaatsen. De locatie wordt volledig door jullie afgehuurd en is dus privé.

Voor meer informatie of een offerte neem contact met ons op.