Over ons

Team Pepsports

Dit watersportcentrum is in 2009 ontstaan en begonnen met een kleine kitesurfschool. In 2014 heeft Pepsports het banaanvaren terug gebracht naar Zandvoort en zijn eigenaren Sjors en Randy  uitgeroepen tot “Rookie ondernemers” van het jaar.

Naar aanleiding van deze prijs werd het tijd om uit te breiden. Een tweede boot en banaan werden aangeschaft, de locatie van de surfschool is verbeterd en naast het kitesurfen werd het ook mogelijk om te leren golfsurfen en suppen!

De ambitie van Pepsports is om te blijven groeien, stilzitten is er niet bij. In 2015 is er daarom voor gekozen om ook evenementen, schoolkampen en surfcamps te gaan organiseren. Vanaf 2016 versterkt Billy het team, met zijn jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen, om samen Pepsports Events te creëren.

In 2019 wederom een grote verandering naar een nieuwe locatie. Niet langer op het voormalige Camping de Branding terrein maar nu recht aan de boulevard van het Zandvoortse Noord-strand. Een terras erbij voor horeca, stallings mogelijkheden en ruimte voor een kleine shop. Vanaf nu zijn we te vinden op Boulevard Barnaart 22, 2041JA Zandvoort

De gezichten achter Pepsports

Sjors van Leeuwen

Randy Stoter

Billy vonk

"Let’s get salty" - Team Pepsports

"Let’s get salty"

Team Pepsports