Verhuur

Huur je materiaal bij Pepsports

Bij Pepsports ben je op de juiste plek en huur je al je surfspullen. Of het nu om een surfplank gaat of een complete kite uitrusting huren wij hebben het voor je liggen. Het voordeel van huren is dat je geen materiaal hoeft aan te schaffen, altijd keuze hebt uit verschillende maten en natuurlijk niet steeds heen en weer hoeft te sjouwen naar het strand.

Heb je wel al je eigen materiaal dan is het mogelijk om dit bij onze surfschool te stallen. We hebben verschillende stalling opties.

Huur kitesurf materiaal

Er is een steeds grotere vraag naar het huren van kitesurf materiaal. Wij bieden de volgende huur mogelijkheden aan;

3 uur Kite + Board €75,-

1 dag Kite + Board €95,-

Trapeze €5,-

Wetsuit €5,-

Wanneer je voor een volledig seizoen kitesurf materiaal wilt huren dan is dat ook mogelijk bij ons. Dit is zelfs jaarrond mogelijk in overleg. Wij adviseren iedereen die het kitesurfen echt wilt doorzetten om een eigen wetsuit en trapeze aan te schaffen.

Seizoen Kite + Board €600,-

Voor deze prijs kun je altijd kiezen uit een 7/8/9/10/11 meter kite en twintip board.

Huur golfsurf materiaal

Heb je geen behoefte (meer) aan les dan kun je bij ons je surfboard huren en zelf het water induiken zonder de begeleiding van een instructeur.

1 uur golfsurfboard €15,-

2 uur golfsurfboard €20,-

1 dag golfsurfboard €25,-

Wetsuit €5,-

Wanneer je voor een volledig seizoen je golfsurfplank wilt huren dan is dat ook mogelijk bij ons. Dit is zelfs jaarrond mogelijk in overleg.

Seizoen golfsurfboard €175,-

Voor meer informatie, of om materiaal te reserveren neem contact met ons op per email op: info@pepsports.com of per telefoon/WhatsApp 06 151 91 376

Wil je je materiaal stallen bij Pepsports?